KARBENÁTKY Z VINNÉ KLOBÁSY
Potřebné ingredience
vinná klobása,vajíčka,cibule,česnek,vegeta,drcený kmín,grilovací koření,majoránka,petželka,strouhanka
Postup přípravy
Jelikož mi několikrát vinná klobása při opékání popraskala i když jsem ji předtím obalila v hladké mouce/jinak dělám i stočenou do šneků a obalenou v trojobale/vytvořila jsem si z ní karbenátky:-)Těsto ze střeva vymačkáme,přidáme vše potřebné dle chuti-v podstatě jako na klasické karbenátky,jen koření si můžete přidat dle Vaší fantazie,pak obalíme v trojobale,nebo jen ve strouhance a osmažíme do zlatova-podáváme s bramborama a kompotem či dobrým zeleninovým salátem nebo bramborovou kaší.Komu se přihodilo to co mě,že klobása praská,vyzkoušejte-jsou moc dobré.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé